O-Hasj-El lanceert campagne in Den Dreef

Vzw O-Hasj-El lanceert de campagne “Laat zien dat je van Leuven bent!”. Deze campagne heeft als doel om het enthousiasme van de OHL supporters aan te wakkeren en hen op te roepen om zich massaal achter de ploeg te scharen. 

De supportersfederatie O-Hasj-El wil Den Dreef tot de nok vullen en zo een geweldige sfeer creëren tijdens de wedstrijd tegen Charleroi op zaterdag 2 februari. Zowel de spelers als de supporters moeten laten zien dat ze van Leuven zijn.  “Om een kolkende sfeer te bekomen op Den Dreef hebben we meer sjaals en vlaggen nodig in het stadion. Daarom doet de club een extra inspanning en wordt er vanaf woensdag 30 januari tot en met zaterdag 2 februari 25% korting gegeven op onze sjaals en vlaggen in de fanshop.
Wil je ook laten zien dat je van Leuven bent ? Post dan een originele foto van jezelf als OHL-supporter op de Facebook-pagina van O-Hasj-El. De 5 leukste/origineelste inzendingen worden beloond met een mooie prijs! Via Twitter deelnemen is ook mogelijk, maar vergeet de hashtag #laatziendatjevanleuvenbent dan niet.”

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel