DV Cleaning: nu ook uw specialist in gevel-, dak- en terrasreiniging

22 April 2024 | 11u31 | Gepost door redactie
DV Cleaning
Publi

Heeft uw huis ook een frisse aanpak nodig? Bij DV Cleaning breiden ze hun diensten uit. Naast de vertrouwde ramenwasserij kunt u nu ook bij Dylan Vermeersch terecht voor een professionele reiniging van gevels, daken en terrassen en dat met nieuwe en hoogwaardige reinigingstechnieken.

DV Cleaning is in het Leuvense een vertrouwde naam in de ramenwasserij, maar zet nu ook een spannende stap vooruit door haar dienstenaanbod uit te breiden. Onder de bezielende leiding van Dylan Vermeersch gaat het bedrijf nu ook de markt van dak-, gevel- en terrasreiniging betreden, gedreven door een passie voor puurheid en persoonlijke aanpak.

Dit nieuwe aanbod komt voort uit de feedback van klanten die dezelfde kwaliteit en aandacht voor detail zochten in andere aspecten van huisonderhoud. "We zagen een groeiende vraag van onze klanten naar een totaalpakket voor buitenonderhoud," legt Dylan uit. "Met onze nieuwe diensten kunnen we nu een completere oplossing bieden, die nog steeds gebaseerd is op onze kernwaarden van kwaliteit en klantenservice." 

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en methodes garandeert DV Cleaning dat uw buitenruimtes niet alleen schoon worden, maar ook beschermd blijven tegen toekomstige vervuiling. Dylan benadrukt: "Onze lagedruktechnieken zijn perfect voor het veilig en efficiënt reinigen van gevoelige materialen, zonder het risico van schade. Waar een reiniging met hoge druk op lange termijn ontgoochelt, zorgt de lagedruktechniek voor een langdurige reiniging die als het ware blijft reinigen en zo de vervuiling op een organische manier aanpakt. Om kort op de bal te kunnen spelen, zorg ik niet alleen binnen de week voor een offerte, ze is ook op maat gemaakt van de klant, afhankelijk van de mate van vervuiling en de te reinigen oppervlakte.” 

Bent u klaar om de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau te tillen? Neem dan zeker contact op met DV Cleaning voor een vrijblijvende offerte en ontdek zelf waarom zo veel klanten Dylans aanpak vertrouwen. Dylan Vermeersch is zeven op zeven bereikbaar via de vernieuwde website dvcleaning.be of telefonisch via 0493 66 89 97.