Nieuweling Lennert Van Eetvelt start gemotiveerd in eerste koers

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
174 Views
door Stefan Van de Weyer

Tweedejaarsnieuweling Lennert Van Eetvelt uit Lubbeek start zondag zijn seizoen in Nieuwrode. De scholier van Wim Ruelens Olympia Tienen beschikt over een goede conditie en hoopt dit aan de toeschouwers te kunnen laten zien.

“De voorbereidingen op de weg verliepen goed. Ik was vorige week nog op stage in het Spaanse Lloret de Mar, waar ik al een zeer goed gevoel had. Dit is mijn eerste koers op een parcours dat ik heel goed ken. Ik kom er vaak trainen het is helemaal vlak, daar kan ik niet veel voordeel uit halen, ik klim liever. Ik ben wel in goede doen, dus hoop ik iets te kunnen laten zien”, vertelt Lennert.”We starten met 120, ik zal mijn best doen om me goed te plaatsen en mik op de mogelijkheid om ergens mee te glippen. Het wordt vooral kijken hoe de koers verloopt. Ik zal vooral naar de mannen die sterk zijn in de sprint kijken zoals Brent Machiels. Er zijn een aantal ploegmaats die dicht kunnen eindigen. Floris Van Tricht, Senne Boels en nog een deel andere nieuwelingen van ons team kunnen een zeer goede uitslag rijden”, schat hij in.

Lennert staat links op de foto.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer