Nieuwe website voor Bird in Tune

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
151 Views
door Kirsten Bosmans

Bird In Tune, het project dat gepersonaliseerde geboorteliedjes creëert, werd in september vorig jaar boven de doopvont gehouden en lanceert vandaag een nieuwe website. Geboorteliedjes staan nog steeds centraal, maar nu kunnen film en foto’s ook optioneel toegevoegd worden.

Na een jaar van liedjes schrijven voor geboortes, verjaardagen, communies en nog meer, zet Bird In Tune een stap verder: muzikant Sam Pieter Janssens biedt zijn klanten nu ook de mogelijkheid aan om beeldmateriaal toe te voegen aan de liedjes. Zo kunnen foto’s of filmpjes van de pasgeborene aan een tune – in een stijl naar keuze – toegevoegd worden. Bird In Tune verkoopt op die manier verrassende videoposts (of dynamische geboortekaartjes) voor op de sociale media.

Een muzikale en unieke aankondiging dus van een geboorte of van een huwelijksfeest. Je kan het zo gek niet bedenken of Bird In Tune heeft er het afgelopen jaar een liedje voor gemaakt. Altijd met heel positieve reacties van de mensen die het liedje te horen kregen. Sam Pieter Janssens licht toe: “De meeste liedjes die ik schrijf zijn de unieke geboorteliedjes die aan het kraambed als geschenk aan vrienden en familie worden gegeven. Verrassing en emotie in één! ’t Is heel fijn om te weten dat er in zoveel huizen naar dat bijzondere liedje voor Lou, Camille of Thomas wordt geluisterd én meegezongen.”

Nu koppelt Bird In Tune dus ook beeld aan de muziek. “Een logische verderzetting”, meent Sam. “De geboorte – of een ander evenement – krijgt zo een extra dimensie. Vertel de wereld met een gepersonaliseerd lied het grote nieuws. De eigen beelden die je ons doorstuurt, maken de boodschap en sfeer van het lied compleet!”

Alle info vind je op www.birdintune.be.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans