Nieuwe buitenautomaat voor budgetmeterkaarten

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Wie een actieve budgetmeter heeft voor elektriciteit of aardgas, kan zijn of haar energieverbruik vooraf opladen met een speciale budgetmeterkaart. Om de dienstverlening voor deze kwetsbare doelgroep uit te breiden, plaatste Eandis een nieuwe oplaadautomaat aan de ingang van het klantenkantoor aan de Aarschotsesteenweg 58 in Leuven (Wilsele). Die automaat staat buiten opgesteld. Zo kunnen klanten er dag en nacht terecht, ook tijdens het weekend en op feestdagen.

Om de budgetmeterkaart op te laden, kon een klant tijdens kantooruren al terecht in een klantenkantoor van Eandis of bij diverse andere oplaadpunten (OCMW of  verschillende openbare gebouwen).

Nu is er ook een buitenautomaat die dag en nacht beschikbaar is. Klanten met een budgetmeterkaart in Leuven (Wilsele) en omgeving ontvingen een brief met de nodige toelichting. De herlading gebeurt in een aantal snelle en eenvoudige stappen.

Alle oplaadpunten van Eandis zijn te vinden op een handige webpagina op maat van de klant: www.eandis.be/nl/oplaadpunten. Die toont op ieder moment waar in de buurt een klant zijn budgetmeterkaart kan opladen en welk oplaadpunt 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven open is.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans