Nieuw netwerkplatform in Haacht

Stefan Van de Weyer
12 maanden geleden
70 Views
door Stefan Van de Weyer

Op woensdagavond 17 mei zal in de Pastorie in Wakkerzeel een nieuw netwerkplatform voor en door ondernemers uit Wakkerzeel, Tildonk en Wespelaar van start gaan. Ze willen maandelijks onder andere starters, familiebedrijven, handelaars en KMO’s bundelen ter uitwisseling van ideeën, het doen ontstaan van leermomenten en om actief te netwerken.

De lokale business die floreert, is ontzettend belangrijk voor een gezond economisch klimaat van de gemeente en voor de uitstraling en de groei van de regio. Daarom heeft de gemeente Haacht de handen in elkaar geslagen met enkele ondernemers uit de deelgemeenten Wakkerzeel, Tildonk en Wespelaar om een nieuw netwerkplatform op te starten.

Onder de titel ‘Buren, Business & Babbels’ wordt een maandelijkse netwerkavond georganiseerd waar elke ondernemer  – van starter tot KMO – uit Wakkerzeel, Tildonk en Wespelaar welkom is. Het is in de eerste plaats de bedoeling om een platform te bieden voor en door ondernemers om de lokale business te activeren, te exploreren en te connecteren.

Omdat wij de mening van de deelnemers belangrijk vinden en het aanbod van de leermomenten volledig willen afstemmen op de noden van de ondernemers, worden deze uitgenodigd om in de eerste meeting het programma voor de toekomstige netwerkavonden actief mee te bepalen.

De eerste netwerkavond vindt plaats in de Pastorie van Wakkerzeel in samenwerking met de gemeente Haacht, restaurant Dumon, El Vino Loco en ’t Schuurke die zorgen voor gratis hapjes en drankjes. Wij rijden ook dé out-of-the-box foodtruck voor van de bekende… sorry… om dit culinair geheim te ontdekken, zal u zelf moeten komen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer