Muziekfestival ten voordele van Music For Life

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Zoals elk jaar worden in heel Vlaanderen evenementen georganiseerd in het kader van de StuBru actie Music For Life. Eetcafé De Gelaarsde Kat uit Holsbeek zet zich ieder eindejaar in voor de MS Liga Vlaanderen. Dit jaar pakt ze uit met een heus muziekfestival.

Het Kat For Life festival zal plaatshebben op 3 december vanaf 18u30 in de parochiezaal Sint-Kwinten in Linden. De affiche bestaat uit mooie namen uit de regionale muziekwereld: New Addiction, een Leuvense coverband die hits in een merkwaardig nieuw jasje weet te steken en die onlangs nog optrad op de Belux finale van Clash of the Coverbands; Pieter Schrevens, gekend als huismuzikant van Café Corsari en zijn band Five Days, maar ook schitterend als solo-artiest; The Pick Hardo Bros, de DJ/life performance coverband bestaande uit de gebroeders Stefano en Lorenzo die de hele menigte met hun funky nummers aan het dansen krijgen; Berry Quincy, de befaamde Leuvense band die vorig jaar nog voor een uitverkocht Depot speelde en met hun melodieuze meerstemmige pop/rock/roots nummers menige podia al aan het daveren kreeg; en als afsluiter DJ Tronico die de beats tot in de late uurtjes zal laten klinken om het laatste beetje aan energie eruit te dansen.

Meer hoeft dit niet te zijn om een geweldig leuke avond vol muziek mee te maken en dit voor het goede doel. Als gastspreker komt die avond de directeur van de MS Liga Vlaanderen ook een woordje uitleg verschaffen over wat Multiple Sclerose is. Hoe meer volk, hoe meer vreugd en hoe meer centjes er integraal gestort kunnen worden aan de MS Liga Vlaanderen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans