Muziekfestival Bronrock op schoolterrein

Ann Peeters
4 maanden geleden
door Ann Peeters

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert school De Klare Bron Heverlee vanaf 11 uur een familiefestival met 100 % Leuvense acts.

Het muziekfestival wordt voor het eerst georganiseerd op de terreinen van school De Klare Bron in Heverlee. “Spannend”, zegt Pieterjan Vermassen, meester in het vijfde leerjaar. “Bronrock wordt een echt familiefestival, waar doorheen de dag van alles voor kinderen te doen zal zijn. Aansluitend zijn er optredens van allemaal groepen uit het Leuvense, met een link naar onze school. Daarna geven we een dikke fuif tot de vroege uurtjes.”

Op het programma staan onder andere: Noisedriver, de groep stond op het podium op het allereerste schoolfeest, Motion To Maintain, een band rond frontman Jonas Maes, oud-leerling van de Klare Bron, Carl Durant, de papa van 3 (oud)leerlingen, Euphoric heeft Nina Matterne als één van de drijvende krachten, een oud-leerlinge van het leefschooltje, C.O.D., een gelegenheidsband waar meester Koen achter de drums kruipt, Rewind Productions is dè upcoming Leuvense hiphop-formatie/revelatie en Dennis Aerts is niet alleen oud-leerling, hij is ook 1/3 van het MC-trio en tenslotte Berry Quincy, papa van een kindje op de Grasmus.

De Klare Bron, Jules Vandenbemptlaan 14 Heverlee. Inkom: -12 jaar: 5 euro, +12 jaar: 10 euro.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters