Music for Make a Wish in ’t Pure Genot

Stefan Van de Weyer
6 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Vzw ‘t Pure Genot organiseert deze avond zaterdag 24 november Music for Make a Wish. Dat bestaat uit een optreden van Ine Tiolants en Jo Casiers met als voorprogramma Carl Durant en afterparty DJ 13 AMPS, DJ Bokke en DJ Joene en Mette. Dit allemaal ten voordele van Make a Wish. De optredens vinden aan de bedrijfsgebouwen van Butaye tuinarchitectuur in de Sint-Jorisweertstraat 6 in Oud-Heverlee.

Eveline Weynants van ’t Pure Genot kreeg darmkanker in 2014, een ziekte die ze ondertussen overwon. Dit evenement vindt traditiegetrouw plaats rond de periode van de Warmste Week, deze keer kozen ze echter voor Make a Wish als goede doel.

“We sparen een volledig jaar voor verschillende goede doelen zoals Kom op Tegen Kanker en steunen we uiteraard ook goede doelen zoals de Warmste Week van Studio Brussel. We zijn momenteel ook een grote benefietfuif aan het plannen die in februari zal plaats vinden. Met de opbrengsten daarvan betalen we twee keer 2.500 euro, dus 5.000 euro inschrijvingsgeld voor twee teams van vier personen voor de 100km-run voor Kom op tegen Kanker, dat wordt georganiseerd op 16 februari. Ik start daar zelf met een team van vier sterke vrouwen”, zei Eveline.

Wie interesse heeft om dit hartverwarmende project te steunen of gewoon nieuwsgierig is naar hun volgende activiteiten kan terecht op hun facebookpagina op www.facebook.com/vzwtpuregenot/ . T Pure Genot is gevestigd in de Sint-Jorisweertstraat 6 in Oud-Heverlee.

Of zak gewoon deze zaterdag af, er is een foodtruck met lekkere burgers voorzien. Aan de inkom betaal je vijf euro, het feesten vangt aan vanaf 20 uur.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer