Moeilijke klant belandt in cel

Een klant die donderdagochtend omstreeks 5 uur in een café in de Zeelstraat voor problemen zorgde, belandde uiteindelijk voor enkele uren in de cel.

De 39-jarige man uit Grimbergen viel verschillende andere gasten lastig en werd daarom door de uitbater gevraagd de zaak te verlaten. De lastige klant pikte dit niet, zei dat hij solliciteerde voor de politie en maatregelen zou nemen tegen de zaak eens hij bij de politie aan de slag was. Uiteindelijk begaf hij zich naar een ander café op de Oude Markt. Ook daar kreeg hij problemen met de uitbater. Een politiepatrouille die de man wil controleren, krijgt een hele reeks verwijten naar het hoofd geslingerd. De man werd uiteindelijk geboeid overgebracht naar het commissariaat en in de cel gestopt.

Een 22-jarige student uit St-Truiden kreeg woensdagnacht in de Naamsestraat schijnbaar zonder reden enkele rake klappen van een onbekende. Een getuige zag hoe het slachtoffer eerst een vuistslag in het gezicht kreeg en nadat hij tegen de grond was gegaan nog een stamp.  Het slachtoffer hield hieraan een gezwollen lip en neus over. Hij werd voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel