Mintzkov op 20 november in Het Depot

Mintzkkov speelt op 20 november een concert in Het Depot. Haast u om tickets aan te schaffen want de band komt er hun vierde plaat voorstellen.

De winnaars van Humo’s Rock Rally 2000 hebben de laatste maanden niet stilgezeten. Er werd druk gesleuteld aan hun vierde plaat, de opvolger van ‘Rising Sun, Setting Sun‘ (2010). De productie was in handen van de band zelf, en dat is heel duidelijk te horen. Het resultaat is onmiskenbaar Mintzkov, maar op vlak van sounds en songs werd nog een flinke stap vooruit gezet.

De plaat wordt eind september gereleased. In afwachting dropt de band alvast deze nieuwe single in de ether. “Slow Motion, Full Ahead” is een trip die zich meteen in je brein nestelt, en bij elke luisterbeurt nog rijker wordt. Mintzkov is terug van nooit weggeweest, en vastberadener dan ooit. Dat bewezen ze alvast op Pukkelpop. “De eerste die Mintzkov nog een belofte noemt, rijdt een jaar lang het gras van KV Mechelen af. Het bvba’tje van Philip Bosschaerts rockt verdorie als een in een strakke boxer gesnoerd stel flink ingedaalde kloten.” (Humo)

PRAKTISCH

Het Depot | Martelarenplein 12
20.00u | €14 – €17
Cultuurkaart KUL: €12- €14


Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel