Minstens zes inbraken vastgesteld

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het voorbije weekend werden minstens zes inbraken opgemerkt. Daarvan vonden er drie plaats in Wilsele, twee in Kessel-Lo en ééntje in het centrum van Leuven.

Dieven gingen er zondag tijdens de dag vandoor met een laptop uit een woning in de Constantin Meunierstraat. De indringers konden de woning binnen zonder braak te plegen omdat de voordeur op een kier stond.

Inbrekers hebben het voorbije weekend ingebroken op drie plaatsen in Wilsele. Het raam van de keukendeur van een huis in de Overloopstraat werd ingeslagen. De dader ging er vandoor met een flesje parfum. De dag voordien werd al een inbraak in een woning in dezelfde straat vastgesteld. De indringers sloegen een raam aan diggelen met een betonsteen, die ze in de tuin aantroffen. De buit bestond uit cash geld. Tenslotte werd ook ingebroken in een huis op de Oude Aarschotsesteenweg. De hele woning werd doorzocht. De indringers slaagden er in het rolluik van het keukenraam aan de achterzijde van de woning omhoog te duwen. Vervolgens werd het keukenraam stuk geslagen met een beeldje dat de indringers in de tuin aantroffen. De buit bestond onder andere uit een iPhone en laptop.

Het voorbije weekend werd in Kessel-Lo ingebroken op twee locaties. In een woning op de Leming werd het glas van een schuifraam aan de achterzijde van het huis stukgegooid. Dit deden ze met een stenen eend die de daders in de tuin aantroffen. De daders gingen er vandoor met onder andere twee nieuwe fietsen, enkele uurwerken en cash geld. Ook een huis in de Platte Lostraat kreeg inbrekers over de vloer. De daders pleegden braak op de achterdeur. Daar werden een aantal juwelen gestolen.

 

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer