Milow speelt Homecoming Christmas Concerts in Het Depot

Milow keert eind dit jaar terug naar zijn thuisstad om net zoals vorig jaar twee Homecoming Christmas Concerts te spelen voor het goede doel. Noteer nu al in uw agenda: 19 en 20 december. Snel tickets bestellen is de boodschap.

Directeur Mike Naert: “Wij zijn zeer trots want net als vorig jaar mogen we in Het Depot de kerstdagen inzetten met enkele concerten van Milow. Zijn hometown Leuven is overigens de enige Belgische stad waar hij dit jaar optreedt.”

Wie vorig jaar bij zijn Homecoming Christmas Concerts kon zijn, weet dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Dat tickets kopen en komen genieten de boodschap is, moeten we u dus niet vertellen. Net als vorig jaar gaat de opbrengst van de exclusieve eindejaarsconcerten in Het Depot naar een goed doel, ook dit jaar is dat het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Amerika

Het bijzondere verloop van de carrière van Milow is iedereen ondertuusen wellicht bekend.  Op slechts vijf jaar groeide de singer-songwriter uit van jongen uit het Vlaams-Brabantse Wespelaar tot muzikaal talent met hits, platinum albums, uitverkochte zalen en een eigen platenlabel. Nu werkt hij aan zijn carriere in de VS. “Dat 19 en 20 december twee bijzondere avonden worden in Het Depot, staat met andere woorden nu al vast. Dat u daar bij moet zijn, is niet meer dan normaal”, besluit Mike Naert van Het Depot. Meer info: www.hetdepot.be.

PRAKTISCH

Het Depot | Martelarenplein 12
20.00u | €25 – €28
Cultuurkaart KUL: €23 – €25

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel