Middenstand Scherpenheuvel in de kijker Zoekactie voor scherpe geesten

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Na het succesvolle “Scherpenheuvel swingt!” met optredens van de Kräkers en The Vixen5 lanceert middenstand Scherpenheuvel, “Scherpenheuvel zoekt!”.  Een lenteactie die de scherpe geesten aanhaalt. De 33 deelnemende handelaars, zowel middenstand als HO.RE.CA.,worden cryptisch omschreven in het deelnemingsformulier. Een eerste zoektocht die je in alle uithoeken van Scherpenheuvel brengt. In de uitstalramen zijn letters of leestekens verborgen met welbepaalde motieven, de tweede zoekopdracht.  Al deze letters en leestekens vormen samen een slagzin.

Indien alle letters en leestekens met bijhorende motieven zijn gevonden en ook de slagzin, maken de deelnemers kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een weekendje naar het Nederlandse Den Haag voor twee personen in een exclusief hotel ter waarde van driehonderd euro.  Vervolgens zijn er vijf pakketten met waardebons te winnen, twee met een respectievelijke waarde van tweehonderd euro, twee van honderd euro en dan nog ééntje ter waarde van zestig euro. De organisatie verwent nog ongeveer veertig deelnemers met een fles cava en uiteraard op een receptie tijdens de uitreiking van de prijzen (20/05).

Middenstand Scherpenheuvel werkt samen met de toeristische dienst.  De schiftingsvraag kan enkel worden ingevuld wanneer je ook deze etalage bekijkt. Naast de deelnemende handelaars, voorziet ook de toeristische dienst deelnemingsformulieren. Een mooie samenwerking waar beide partijen voordeel uit halen. Het doel is duidelijk: volk op de been brengen, ondernemend Scherpenheuvel in de kijker plaatsen en het publiek kennis te laten maken met de nieuwe collecties of nieuwe winkels zoals 4Living en Heerlijk Hageland. Het doelpubliek zijn dagjesmensen, toeristen, klanten maar ook wandelclubs of scholen. De actie loopt vanaf 15 april tot en met 15 mei. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deelnemende handelaars:  Cosy Corner – Juwelier Schuyten – Level 8 – Abita Alla Moda – Standaard Boekhandel – Gulden Vlies – La Vita – Boetiek Josephine – Heerlijk Hageland – Lingerie José – ’t Frauke – Restaurant De Ram – Brasserie St. Jozef – Restaurant De Zwaan – Brasserie Montaigu – De Heerlykheid – Lingerie Intensive – Per Tutti – Aveve – Reizen Gea – Diana’s Fashion – Optiek Mergaerts – De broodgalerij – De kaarsenboetiek – Schoonheidsinstituut Marva – Het Salon – Boetiek Ella – Fleurs-Fou – Confiserie Leonidas – Immo Lissens – ’t Spioletje – 4Living – de Koffieklets

 

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer