Mel Gaynor van Simple Minds rijdt voortaan met Land Rover uit Leuven

Kirsten Bosmans
5 maanden geleden
386 Views
door Kirsten Bosmans

Land Rover Leuven kreeg vandaag een speciale gast over de vloer. Niemand minder dan Mel Gaynor, drummer van de legendarische rockband Simple Minds, kwam langs om zijn Land Rover Discovery Sport op te halen. Mel heeft een speciale band met België want hij heeft een Belgische vriendin waarmee hij in Luik woont.

Koen Schoonjans is manager van Land Rover Leuven en is uiteraard erg trots dat een wereldster zoals Mel Gaynor over de vloer komt. Maar hoe komt de Londenaar in Leuven terecht? Schoonjans: “Het management van Mel wordt verzorgd door Leuvenaar Maximiliaan Vandomme van AMA Management. Zo kwam de drummer van de legendarische Simple Minds in onze garage op de Brusselsesteenweg in Herent terecht.” Mel heeft het uitstekend naar zijn zin in België. Hij woont in Luik met zijn Belgische vriendin: “Het is heel aangenaam wonen in Luik en door de hele Brexit-situatie ben ik niet geneigd om snel terug te keren naar Londen. We hebben trouwens heel wat Belgische crew-leden bij Simple Minds dus we hebben steeds een sterke connectie met België gehad.”

Soloprojecten

In 2019 staat er opnieuw een wereldtournee van de Simple Minds op het programma. In de tussentijd concentreert Mel zich op twee soloprojecten. Met één van die twee projecten speelt hij een eerste keer op 29 juli in Spa-Francorchamps.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans