LolaLiza opent 100ste winkel in Leuven

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op 30 april opent de Belgische modeketen LolaLiza een nieuwe boetiek in Leuven. Hiermee is de kaap van de 100 winkels bereikt. Het gaat hard voor deze keten met een hart voor vrouwen.

In amper 15 jaar is LolaLiza een vaste waarde geworden in het straatbeeld. De keten richt zich enkel op vrouwen en meisjes. Het aanbod omvat verschillende subcollecties voor elk draagmoment en voor elke vrouw, ongeacht leeftijd of morfologie. De ruime boetiek in Leuven die 467 vierkante meter beslaat, biedt alle sublijnen aan: Casual, City, In The Mix, de Boutique capsulecollectie voor speciale gelegenheden, de Studio L collectie die van maat 36 tot maat 52 reikt en de kids collectie voor kleine meisjes. Rode draad doorheen de collectie zijn de kleurige prints die één en al ‘joie de vivre’ uitstralen.

Joy Anna Thielemans wordt de gastvrouw op de opening van de Leuvense winkel. Modellen zullen in de winkel de collectie showen. De boetiek zal tot 20 uur open zijn, leuk voor wie houdt van een ‘late night shopping’ met een hapje en een tapje.

Via de social media wordt een wedstrijd georganiseerd onder de LolaLiza klanten waarbij 5 winnaressen een restyling kunnen winnen die op 30 april zal plaatsvinden.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans