Living In Style viert 5de verjaardag met koffietafelboek

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Living In Style, oftewel LIS, viert zijn vijfjarig bestaan. Om dat te vieren, publiceert het team achter LIS een koffietafelboek. Met dit boek is het heerlijk relaxen en lekker genieten. Deze vier woorden verwijzen dan ook beurtelings naar een seizoen en bundelen alles voor een luxueuze woonst in dit boek.

Vier hoofdstukken, vier seizoenen

De herfst kan nog heerlijk zijn, maar het seizoen brengt ook met zekerheid de eerste gure dagen. Dan is het zalig om verwelkomd te worden in een warm huis, in een woonkamer die baadt in een sfeer van rust en gezelligheid. In dit hoofdstuk doe je tal van ideeën op om van je woonkamer een droomkamer te maken.

Korte, koude dagen en nog koudere, lange nachten: de winter voorziet je van het beste excuus voor wat me-time. Opwarmen in de sauna, met een boek op de bank onder een dekentje kruipen, languit luieren in bad, … Alles voor een hedendaagse badkamer vind je terug in hoofdstuk twee.

Lekker lente, bij deze woordassociatie gaan je gedachten uit naar kraakverse seizoensgroenten. Daarom besteedt het team van LIS in het derde hoofdstuk veel aandacht aan de keuken, dé plek bij uitstek om te smullen van lekkere gerechten.

Van culinair genot in de keuken is het een kleine stap naar het terras en de tuin, waar het met familie en vrienden genieten is in de zomer. Een verfrissende duik in het zwembad, verrukkelijke hapjes op de barbecue, bij een glaasje rosé filosoferen over het leven op een zwoele zomeravond, … In het laatste hoofdstuk wordt er genoten van een zonnige zomer.

LIS, een uniek concept

Achter LIS schuilen 16 woonspecialisten uit de Leuvense regio, gelegen op een steenworp van elkaar. Iedere deelnemer is specialist in zijn vakgebied. Dat is wat deze ondernemers bindt en heeft overtuigd om te investeren in dit gezamenlijke, unieke concept. Het stevige netwerk dat Living In Style heeft, is het resultaat van een strenge partnerselectie en de wil om op lange termijn samen te werken. Vandaag, vijf jaar later, is de grote uitdaging: evolueren van een kruisbestuiving naar een symbiose. Het domeinoverschrijdend denken, de uitwisseling van informatie en ideeën: de ambitie om het allemaal nog efficiënter te maken, is voelbaar aanwezig en dat wordt tastbaar gemaakt met dit boek. Naast het uitbrengen van hun boek, slaan de ondernemers de handen in mekaar om het beste van hun kunnen voor te stellen op een permanente locatie, namelijk een loft.

Loft

In een loft in Herent tonen woonspecialisten je het beste van wat ze te bieden hebben: producten van topkwaliteit die zowel op vlak van esthetiek als van techniek het neusje van de zalm zijn. In de loft zie je het resultaat van een doorgedreven samenwerking waardoor interieur, decoratie, audio-video, licht en nutsvoorzieningen naadloos op elkaar aansluiten. Je kan deze loft bezoeken na afspraak met één van de 16 partners: Alarm- & Telecenter, André Celis, D&M Parket, Gervi, Greenstyle-Flowerstyle Bloemen Vannerum, Grietens Concept, Heating Center, Light Unit, Standard AHZ, Steel Story, Store Raamdecoratie, Tegels Deweerdt, Theo Paeyeneers zwembaden, Verbinnen Smart Home Concepts, Verbinnen Tuinen, VM Pro Team. Adres loft: Grietens concept, Brusselsesteenweg 28, 3020 Herent.

Het boek is gratis verkrijgbaar in de speciaalzaken van deze 16 ondernemers. Daarnaast kan je Katrien Vandevelde contacteren voor een exemplaar: katrien.vandevelde@primetimegroup.be.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans