Leuvense steinerschool ‘De Zonnewijzer’ bestaat 30 jaar

Dit schooljaar beleeft de Leuvense steinerschool ‘De Zonnewijzer’ haar 30ste schooljaar. 30 jaar lang, en sinds 12 jaar in het centrum van Wijgmaal

“De Zonnewijzer heeft de afgelopen 30 jaar een bijdrage geleverd aan het realiseren van de fundamentele doelstelling van de steinerpedagogie: het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling tot vrije en (moreel) verantwoordelijke individuen, bekwaam en vaardig om de eigen idealen na te streven in een tijd die nog voor hen ligt. Deze taak blijft ook voor de toekomst nog even belangrijk.

Het 30ste jubileumjaar wordt heel het jaar door gevierd en is begonnen met de feestelijke jaaropening op 19 september met een voordracht over de hedendaagse impuls van de steinerpedagogie. Op zaterdag 24 en zondag 25 november volgt het tweede grote evenement, namelijk de jaarlijkse geschenkenmarkt. Deze sfeervolle beurs wordt reeds 30 jaar met veel enthousiasme en toewijding door de ouders georganiseerd. De geschenkenmarkt op zaterdag 24 en zondag 25 november is een uitgelezen kans om de school te bezoeken.

Meer info over de school en de geschenkenbeurs is terug te vinden op www.steinerschoolleuven.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel