Leuvens boetiekhotel is Starter van het Jaar

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Unizo Leuven heeft onlangs haar prijs ‘Starter van het Jaar’ uitgereikt. Die ging naar ‘Lasagnerie & Boutique Hotel Löven’.

Lieven De Mulder vormde in hartje Leuven een B&B met restaurant om tot een conceptrestaurant en Boutique Hotel met drie kamers. Hij opende de deuren van zijn vernieuwde zaak begin vorig jaar. Het restaurant is opgebouwd rond alle mogelijke varianten van verse lasagne.
“Lieven heeft een sterk concept in de markt gezet in een toch wel sterk concurrentiële context. Zo is zijn restaurant opgebouwd rond alle mogelijke varianten van verse lasagne. Lieven startte bewust zonder personeel, maar door de groei van de zaak moest hij zijn plannen al snel bijstellen. Flexibel reageren en bijsturen, ook dat is ondernemen. Het feit dat hij er een punt van maakt om bij zijn verse lasagnes ook bijpassende wijnen uit te zoeken en hiervoor nog bijkomend opleiding volgt, is alleen maar een bonus voor de klanten”, aldus Nancy Van Espen, directeur van Unizo Vlaams-Brabant. “Lieves kennis van en visie op de markt, alsook zijn oog voor opportuniteiten en samenwerkingen en bovenal zijn klantgedrevenheid maakten een sterke indruk op de jury. En na zijn pitch bij de jury had hij nog een afspraak met zijn architect om alvast uitbreidingsplannen te bespreken. Respect!”

Meer info:  www.lasagnerie-loven.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans