LEUVEN: Winkeldieven stelen ondergoed

Maandagavond werden twee winkeldieven gevat in warenhuis Colruyt in de Groenveldstraat in Heverlee. De twee, een 21-jarige jongedame uit Leuven en een 32-jarige man uit Kessel-Lo, staken allerlei goederen weg in hun jas, waaronder wat pakken ondergoed, een tube lijm en tubes mascara. Ze verlieten de winkel zonder te betalen, maar werden betrapt. Ze werden beiden meegenomen naar het commissariaat voor verhoor.

In de Colruyt op de Tiensesteenweg in Kessel-Lo werd maandagavond een 20-jarige man betrapt op winkeldiefstal. De man nam verscheidene pakken roltabak uit de rekken en stak deze weg in zijn rugzak. Hij opende bovendien ook een fles whiskey en dronk ervan. Hij werd betrapt door de winkelverantwoordelijke. De man bleek illegaal in het land te verblijven. De dienst vreemdelingenzaken en de parketmagistraat werd verwittigd.

In de Inno in de Diestsestraat in Leuven werd maandagmiddag een 27-jarige man uit Gent betrapt op winkeldiefstal. De man nam een flesje parfum uit de rekken, stak dit in zijn jaszak en ging ermee naar de eerste verdieping. Daar haalde hij de beveiliging van de verpakking en wilde vervolgens naar buiten wandelen. De winkeldetective hield hem tegen en nam hem mee naar een apart lokaal. De verdachte werd meegenomen naar het commissariaat voor verhoor.

Bron: Politie Leuven

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel