LEUVEN: WeekendtipScorpio presenteert De Beste 106

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad.

Het afgelopen jaar waren de radiomakers van Scorpio aanweziger dan ooit. Voor het Leuvense stadsfestival Leuven Jazz maakten ze live radio vanuit bibliotheek Tweebronnen, in mei werd de Herentse Wereldmarkt gecoverd, in de zomer ruilden ze hun studio om voor een podium op de Leuvense Vismarkt en een studio op het Dour-festival, en sinds oktober 2012 zendt het Cultuurprogramma Cult! iedere maandag live uit vanuit café Entrepot in Leuven.

STUK

2013 was niet alleen een mooi jaar voor Scorpio, het was ook muzikaal een hoogvlieger. Vandaag blikt Radio Scorpio nog één keer terug op de muzikale hoogtepunten van het voorbije jaar met De Beste 106, Radio Scorpio’s jaaroverzicht in 106 albums. Net als vorig jaar wordt De Beste 106, aan zijn elfde editie toe, op locatie uitgezonden. Dit jaar werd gekozen voor het STUKcafé, gelegen in STUK Kunstencentrum in de Naamsestraat te Leuven.

“Het wordt een uitzending van elf uur. Naast 106 topplaten komen ook artiesten, programmamakers en collega’s uit de muzieksector langs om te vertellen over hun favorieten van het afgelopen jaar en wensen voor het nieuwe jaar”, klinkt het bij de enthousiaste radiomakers.

Praktisch 

De Beste 106 van 2013, op vrijdag 13 januari 2013 van 14.00 uur tot 1u ‘s nachts.

Live: STUKcafé, Naamsestraat 96, Leuven

On air: 106 FM (regio Leuven)

Online: www.radioscorpio.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel