LEUVEN: Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

Den Babbelplansjei

Den Babbelplansjei gaat verder op de ingeslagen weg.  Nu zaterdag om 16 uur bent u opnieuw welkom aan College De Valk voor een nieuwe editie. Ook u kan zich nog aanmelden als u de Leuvenaars iets zinnig te vertellen hebt: info@van-eyck.be, 0477/ 66 29 37.

Galaxie’s Nightshift @Het Depot

Op 10 november trekken de heren van Discobar Galaxie weer van leer tegen zondagavondse saaiheid. Zij zullen tot de tanden gewapend zijn met bijzonder dansbare platen, zodat u zich maandag kan overgeven aan uw zetel en zo Wapenstilstand op gepaste wijze kan vieren. Deze vierde Nightshift volgt het intussen beproefde recept. Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat zijn jullie Guide to the Discobar. Samen met hun twee bevriende soldiers of love, DJ 4T4 en Raoul Lambert, droppen zij de ene muzikale bom na de andere.

Meer info: www.hetdepot.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel