LEUVEN: Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

20 jaar Den Deugniet

Op 3 december, 20 jaar geleden, gingen de deuren van die kleine herberg aan de kerk in Haasrode voor de eerste maal open. 20 jaar lang stonden de deuren open en stroomde er bier uit de tapkraan. Het uitzicht is gedurende die jaren enkele keren veranderd, het meubilair ook maar de ziel van die kleine herberg bleef al die jaren behouden. En dat is nu eens een goede reden om een feestje bouwen! Met een speciaal optreden van Erik en Sanne en een recordpoging samenzang ‘Hey Jude’. Speciaal voor dit jubileum zullen de pintjes die avond aan 36 frank/pintje worden verkocht. DJ Wif en DJ Bokken zorgen voor de nodige dansbeats en bezwete lijven!!

6 december, Den Deugniet, Milsestraat 49, Haasrode

Finale Rockvonk @ Het Depot

Van 95 demo’s naar 24 geselecteerden in de voorronden. Van 12 halve finalisten naar uiteindelijk 7 finalisten die strijden om de hoogste eer tijdens de finale van ROCKVONK. PolarJacket, Barefoot And The Shoes, Fools And Dirty Lovers, Esther & Fatou, Sea Peoples, ShyLips en Five Days maken op 7 december het muzikale weer in Het Depot. Met als kers op de taart een knallend optreden van The DeVilles, de winnaar van Rockvonk 2011. Erika Van Tielen neemt de presentatie voor haar rekening.

Meer info: 7 december, www.hetdepot.be, www.vlaamsbrabant.be

Hasta La Vista Sinta@Bar Mundo

Met de tunes van DJ Pyke wordt 6 december stevig ingezet!

6 december, Bar Mundo, Martelarenplein 14, Leuven, vanaf 17 uur

#leuven

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel