LEUVEN: Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

25Y AperO

“25Y AperO”: reden genoeg om een weekendje te feesten. “Vanavond doen we ons uiterste best om de mensen te laten dansen met volgende platendraaiers: Klankkast, Slave To The Rhythm & Mind Warp in de bar, boven Inch by Inch. Morgen Kim W, King Rick, Bobby Ewing & Droppie. Boven doen David, Jack Scan, Dree & Mette hun ding. Iedereen meer dan welkom”, aldus Erik De Rop van Apero. Een verwarmde tent zal het hemelwater voor u opvangen en begeleiden naar de goot!

De Hoorn viert feest

De Hoorn huist een goed jaar in de oude Stella Artois-brouwerij en dat vraagt om een feest. De Hoorn is een broedplaats voor creativiteit in Leuven en een unieke locatie voor events. En met de opening van het pop-up café ook een tijdelijke, kunstzinnige plek voor lekker eten en drinken. “Vier samen met ons één jaar De Hoorn en meteen ook de closing van ons pop-up restaurant en café”, aldus Michiel Van Balen.

Info: vanaf 22 uur, 10 euro (geen voorverkoop)

>> Machinezaal:

22.00 – 00.00: Gusano (La Lluvia)

00.00 – 01.30: Mr. Leenknecht (Chunks of Funk)

01.30 – 03.00: Romare (UK, Black Acre)

03.00 – 04.30: BAFANA (Alpha)

04.30 – 06.00: Pilsner (Village of Sounds)

>> Grand Café:

22.00 – 01.00: Mr Bongo (Versatile)

01.00 – 04.00: Smiles Davis (Radio Scorpio)

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel