LEUVEN: Voka-Kamer van Koophandel arr. Leuven en Balie Leuven organiseren het kopstukkendebat

Op donderdag 8 mei 2014 organiseert Voka-Kamer van Koophandel arr. Leuven samen met de Balie van Leuven een verkiezingsdebat op het scherp van de snee. Onder de vleugels van Zevende Dag boegbeeld Ihsane Chioua Lekhli zullen de Vlaams-Brabantse kopstukken hun visie op de belangrijkste economische en juridische topics van vandaag komen toelichten.

Alle ondernemers en advocaten zijn welkom vanaf 19u30 in Groep T, Andreas Vesaliusstraat 13 te Leuven om te komen luisteren naar wat de kopstukken hen te bieden hebben in de komende vijf jaar. Mobiliteit, onderwijs, lastenverlaging, maatregelen voor economische groei en de informatisering van justitie zullen ten gronde besproken worden. De tenoren die het beste van zichzelf zullen geven zijn: Koen Geens en Peter Van Rompuy (CD&V),  partijvoorzitster Gwendolyn Rutten (Open vld), Ben Weyts en Theo Francken (N-VA), Hans Bonte en Pieter Vandenbroucke (SP.A) en tot slot Bart Laeremans (Vlaams Belang).

Dit debat zal zonder twijfel stof tot discussie opleveren. Napraten kan op de netwerkreceptie die volgt op het debat. Tijdens dit netwerkmoment wordt een ‘live stemming’ georganiseerd om te peilen naar de voorkeur van alle aanwezigen. Reeds een 100tal ondernemers en advocaten bevestigden hun aanwezigheid. Met andere woorden: een boeiende avond verzekerd.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel