LEUVEN: VHL rekent op vol huis

Volleybalclub VHL roept het grote publiek op om de komende thuiswedstrijden mee te komen supporteren. Want met nog 4 wedstrijden te gaan, waarvan 2 thuisopdrachten tegen Menen en Puurs, is Play Off 1 nog altijd in zicht.

“Wie aan het begin van het seizoen beweerde dat VHL tot op de laatste speeldag in de running zou blijven voor Play Off 1 werd ongetwijfeld eens flink uitgelachen”, zegt Godfried Haeldermans van VHL. “We herinneren ons allemaal nog de prognoses van Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws waarin VHL als tiende en laatste gerangschikt werd. Gelukkig zijn er geen wetmatigheden in de sport. Want de resultaten zijn intussen sterk verbeterd: 5 op 6 tegen de rechtstreekse concurrenten Gent, Guibertin en Waremme. Met nog 4 wedstrijden te gaan, waarvan 2 thuisopdrachten tegen Menen en Puurs, is Play Off 1 nog steeds in zicht.”

“We roepen iedereen dus op om onze jongens te komen aanmoedigen en VLH naar de Play Offs te schreeuwen. We willen nog 2 keer een vol huis, en wie weet wachten ons nog 5 prachtige affiches tegen nationale en zelfs Europees gerenommeerde clubs als Roeselare, Maaseik, Antwerpen en Lennik. Iedereen is dus welkom op zaterdag 14 februari en woensdag 25 februari, telkens om 20.30 uur in de sporthal van Haasrode. Het VHL Dance Team en de VHL Band zullen alvast voor de nodige ambiance zorgen. Tickets bestellen, kan via http://www.volleyhaasro deleuven.be/Ticketing.aspx. De toegang is gratis voor alle VHL-leden maar reserveren is verplicht.”

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel