LEUVEN: The Night-Store leent slaapmobiel uit aan topsporters tijdens wedstrijden

Steeds meer topsporters kloppen aan bij The Night-Store om tijdens wedstrijden gebruik te mogen maken van de ‘slaapmobiel’. Zo zal de Franse motorcrosser Gauthier Paulin komend weekend, tijdens de GP van Nederland MX1, gebruik maken van het technische slaapsysteem in de mobiel. Kwestie van fit en uitgerust te kunnen starten aan elke manche.

The Night-Store is een keten van technische slaapwinkels met onder andere een vestiging in Leuven. Oprichter Stijn Neuteleers maakte gebruik van zijn ervaringen als medisch slaapspecialist om het perfecte bed te creëren. Een bed dat de juiste slaaphouding genereert en op die manier verlost van allerhande fysieke kwalen.

Ook de wereld van de topsport heeft die boodschap begrepen, want steeds meer sporters kiezen voor een bed van The Night-Store. Meer nog, bij sportevenementen kloppen ze alsmaar vaker aan bij The Night-Store om gebruik te mogen maken van de zogenaamde ‘slaapmobiel’ (een op maat gebouwde motorhome met daarin een slaapsysteem van The Night-Store). Zwemmer Pieter Timmers was al langer overtuigd, en komend weekend zal ook de Franse motorcrosser Gauthier Paulin met plezier uitrusten in de slaapmobiel.

Paulin, momenteel nummer 5 op de wereldranglijst, slaapt thuis al meer dan een jaar op het unieke slaapsysteem van The Night-Store. Het verloste hem naar eigen zeggen van zijn schouderproblemen. Daarom vroeg hij ook slaapbijstand aan The Night-Store tijdens de Grote Prijs van Nederland MX1, die komend weekend op het Eurocircuit van Valkenswaard wordt gereden. En dus verhuist de slaapmobiel tijdelijk naar Nederland, zodat Paulin er tussen de manches kan uitrusten.

Stijn Neuteleers, oprichter The Night-Store: “De vraag naar onze slaapmobiel kwam van Gauthier Paulin zelf. Maar uiteraard gingen wij daar graag op in. Ook andere topsporters helpen we graag vooruit. Want nog meer dan andere mensen hebben zij – door hun fysieke inspanningen en belasting – baat bij een slaapsysteem van The Night-Store.”

Naast sportevenementen strijkt de slaapmobiel dit voorjaar ook op heel wat andere evenementen en jaarmarkten neer. De ideale gelegenheid voor het grote publiek om een kijkje te nemen in de mobiel en het slaapsysteem zelf uit te testen. De agenda is te raadplegen via www.thenightstore.be.

Natuurlijk kunnen de slaapsystemen van The Night-Store ook uitgeprobeerd worden in de vestiging van  Leuven: Vaartkom 27.

www.thenightstore.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel