LEUVEN: Signalisatie op E314 en E40dit weekend ’s avonds en ’s nachts rijstroken afgesloten

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plaatst de komende dagen ’s avonds laat en ’s nachts de rijstrooksignalisatie op de E314 tussen Wilsele en Heverlee en op de E40 in Bertem.

De aannemer start telkens om 23 uur en werkt door tot 5 uur ’s ochtends. Voor de ochtendspits zal de werfopstelling verwijderd worden en zal de E314 weer helemaal opengesteld worden. De eerste werken begonnen al gisterenavond. Op de E314 werden in de rijrichting van Brussel de eerste borden geplaatst. Vervolgens zal er ook gewerkt worden op de avonden en nachten van zondag op maandag en maandag op dinsdag. Op die twee nachten zal een aannemer rijstrooksignalisatieborden plaatsen op de E40 in Bertem. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht dat de afzettingen op de E314 en de E40 beperkte hinder zullen veroorzaken.

*E314 Wilsele-Heverlee

Rijstroken en weefstrook afwisselend afgesloten. Op de E314 zal de aannemer afwisselend de twee rijstroken en de weefstrook afsluiten. In de loop van volgende week zal er waarschijnlijk nog een dag gewerkt worden op de E314.

*E40 Bertem

Kortstondig volledig afgesloten. Op de E40 in Bertem zal een aannemer rijstrooksignalisatieborden plaatsen in Bertem, in de rijrichting van Luik. Daar zal op zondag (17 november) en maandag (18 november) de aannemer vanaf 23 uur vier van de vijf rijstroken afsluiten. Rond 1 uur zal de E40 ook gedurende een kwartier in zijn geheel afgesloten worden.  

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel