LEUVEN: Raymaekers ploegmaat van Del Piero?

Wim Raymaekers (ex-OHL) heeft een contract getekend voor 4 maanden bij Delhi Dynamos in India. Raymaekers wordt op die manier mogelijk de ploeggenoot van Juve-legende Alessandro Del Piero.

Raymaekers kreeg geen contractverlenging bij OHL en was tijdelijk werkloos. Uiteindelijk vond Wim Raymaekers onderdak bij Delhi Dynamos in India. Geen evidente keuze. “Ik krijg een contract van vier maanden. In september begin ik aan mijn nieuwe uitdaging. Vanaf januari ben ik dus opnieuw een vrije speler.”

Leuk detail: Delhi Dynamos is momenteel in onderhandeling met niemand minder dan Alessandro Del Piero. De legende van Juventus Torino verliet na het voorbije seizoen Sydney en bevestigde het nieuws tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Australian All Stars en Juventus Torino. Eveneens opmerkelijk: Del Piero speelde in de kleuren van de Australian All Stars en stond dus tussen de lijnen tegen de club van zijn hart waar hij van 1993 tot 2012 onder contract lag. Del Piero is ondertussen 39 jaar jong maar denkt naar eigen zeggen nog niet aan stoppen. Benieuwd of de Italiaanse legende binnenkort aan de zijde van Wim Raymaekers speelt.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel