LEUVEN: Primetime Communication Group neemt Leuvens mediaen communicatiebureau DBenM over

Primetime Communication Group zet alweer een nieuwe stap met de overname van DBenM. Dit bekende mediabureau uit Leuven is al 28 jaar een vaste waarde in het ruime medialandschap. “Met deze overname versterkt Primetime Communication Group haar marktpositie als grootste communicatiebedrijf in Oost-Brabant”, zegt gedelegeerd bestuurder Wouter Van Melkebeek.

Hubo, Elvea, Van Gastel, Amplifon, Standard AHZ, Jungheinrich,… de lijst van tevreden klanten is lang. DBenM, met oprichter Johan de Bruijn aan het roer, staat al 28 jaar garant voor mediaondersteuning op hoog niveau, met dank aan een gespecialiseerd team. Die strategie blijft ook de kern van het succes na de overname door Primetime Communication Group. De medewerkers van DBenM worden geïntegreerd in de structuur van overnemer Primetime Communication Group. Johan de Bruijn zal de leiding nemen van de afdeling Media & Strategy in het sterk groeiende bedrijf uit Haasrode.

“Iedere overname is een stap naar een betere dienstverlening voor onze klanten”, zegt Wouter Van Melkebeek. “Een snel veranderend medialandschap vraagt van een communicatiebedrijf een groter aanbod om de klanten een nog betere en nog snellere service aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit. De overname van DB&M past perfect in de strategie van Primetime Communication Group.”

Over Primetime Communication Group

Primetime Communication Group is een sterk groeiend communicatiebedrijf en biedt bedrijven en overheden een brede waaier aan communicatiediensten. Het bedrijf telt 7 afdelingen: Media & Strategy, Press, Online, Publishing, Distribution, Events en Signing. De groep is ook eigenaar van uitgeverij Thema Media dat de magazines Thema Nieuws en De Smaakgids uitgeeft. Ook Leuven Actueel, Tienen Actueel, Aarschot Actueel en Hageland Edities vallen onder de vleugels van het bedrijf, net zoals de nieuwswebsites leuvenactueel.be, limburgactueel.be en oostbrabantonderneemt.be. Met Stand-By heeft de groep eveneens het grootste signalisatie-en beletteringsbedrijf in Oost-Brabant in handen. Primetime Communication Group realiseert jaarlijks een omzet van 7 miljoen euro en heeft 45 vakspecialisten in dienst. “Specialisten maken het verschil in onze sector”, besluit Wouter Van Melkebeek.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel