LEUVEN: Primetime Communication Group lanceert nieuwsbrief over ondernemen in Oost-Brabant

Primetime Communication Group blijft haar positie als veelzijdig communicatiebedrijf op de Oost-Brabantse markt versterken en lanceert een gratis economische nieuwsbrief. De nieuwsbrief met ondernemersnieuws uit Oost-Brabant zal wekelijks op dinsdag worden verstuurd. Inschrijven op de nieuwsbrief kan op de website www.oostbrabantonderneemt.be die tevens gekoppeld is aan accounts op Facebook en Twitter.

Inhoudelijk ligt de focus op ondernemers, groot en klein. Een nieuwe vestiging, een ondernemersprijs, opmerkelijke nieuwe producten…het krijgt allemaal een plaats in de kwalitatief sterke economische nieuwsbrief van Primetime Communication Group. Professionele redacteurs staan in voor de redactie van de nieuwsbrief.

Samen met nieuwsbrief lanceert Primetime Communication ook de website www.oostbrabantonderneemt.be. Die website zal geregeld een update krijgen met nieuws uit de ondernemerswereld in Oost-Brabant. Een selectie van die updates komt in de nieuwsbrief terecht. Ook nationaal nieuws met gevolgen voor ondernemers in Oost-Brabant krijgt aandacht. Nieuwe wetgeving bijvoorbeeld, om er maar eentje te noemen. Aan de nieuwe website is eveneens een Facebook-pagina (Obrabantonderneemt) en een account op Twitter (OBra_onderneemt) gekoppeld. Op die manier brengt Primetime Communication Group het economische nieuws uit Oost-Brabant snel en ‘to the point’ op uw computer, laptop of smartphone.

Inschrijven op de gratis nieuwsbrief kan op de website www.oostbrabantonderneemt.be. Ondernemers die nieuws hebben en de redactie willen contacteren, kunnen terecht op het e-mailadres redactie@oostbrabantonderneemt.be of op het gsm-nummer 0497/31.74.24.

Primetime Communication Group is de uitgever van de lokale kranten Leuven Actueel, Aarschot Actueel, Tienen Actueel en de Hageland Edities. Het lokaal sterk verankerde mediabedrijf is ook de drijvende kracht achter de nieuwswebsites leuvenactueel.be en limburgactueel.be. Tot slot geeft Primetime Communication Group ook de magazines Thema Nieuws, Maar Natuurlijk en De Smaakgids uit.

Meer informatie: www.primetimegroup.be. Voor meer informatie over dit nieuwe initiatief kan u ook contact opnemen met gedelegeerd bestuurder Wouter Van Melkebeek op het nummer 0495/52.05.05.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel