LEUVEN: Politie gaat extra patrouilles inzetten tegen uitgaansoverlast

De politie is van plan om extra patrouilles in te zetten in de strijd tegen uitgaansoverlast. Afgelopen nacht beleefde de Leuvense politie opnieuw een drukke nacht.

Bron: Politie Leuven

-Een 24-jarige student uit Hasselt werd woensdagnacht slapend in het portaal van een woning in de Parijsstraat aangetroffen. De politie kon de man met enige moeite wakker krijgen. Hij bleek stomdronken te zijn. Hij mocht zijn roes uitslapen in de cel.

-Een 20-jarige student uit Wespelaar die slapend in een bushokje op het Rector De Somerplein werd aangetroffen, mocht zijn roes uitslapen in de politiecel. Toen de patrouille de man had wakker gekregen, bleek hij geen enkel besef van plaats noch tijd meer te hebben.

-Een 48-jarige Leuvenaar werd woensdagnacht op het Hogeschoolplein in dronken toestand aangetroffen. De man was ten val gekomen en liep daarbij een hoofdwonde op. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

-Onbekenden gooiden in de Tervuursestraat verschillende fietsen op de rijbaan. De politie zette een tiental fietsen terug aan kant.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel