LEUVEN: Overzicht wateren stormschade

De parken op het grondgebied van Leuven bleven dinsdagmorgen dicht. Aan de parken die niet konden worden afgesloten, werden borden geplaatst met een oproep aan het publiek om deze locaties voor hun eigen veiligheid te mijden.

In de Wijnpersstraat kwam dinsdagmorgen een omgewaaide boom op de rijbaan terecht. Daarbij werd een geparkeerd voertuig beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om de boom in stukken te zagen.

In de Huttelaan in Heverlee kwam dinsdagmorgen een berk over de rijbaan te liggen. Er was geen schade aan derden. De brandweer kwam ter plaatse om de boom in stukken te zagen.

In de Predikherenstraat kwam maandagnacht een deel van de schouw van een woning naar beneden. Verschillende stenen vielen naar beneden, gelukkig zonder iemand te verwonden of schade aan te richten. De brandweer kwam ter plaatse en besliste nadar te plaatse ter hoogte van de woning. De Predikherenstraat werd afgesloten ter hoogte van de Brusselsestraat en de Onze-Lieve-Vrouwstraat.

In de Celestijnenlaan in Heverlee kwam maandagnacht een boom op de rijbaan terecht. Het verkeer werd hierdoor in beide richtingen onmogelijk. Niemand raakte gewond en er was geen schade aan derden. De brandweer kwam ter plaatse om de boom in stukken te zagen.

In de Spaarstraat in Kessel-Lo kwamen dinsdagmorgen enkele dakpannen naar beneden. De brandweer ging ter plaatse om het dak te controleren. Ter hoogte van de woning werd nadar geplaatst om voorbijgangers te beschermen. 

Bron: Politie Leuven

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel