Opnieuw inbrekers opgemerkt

Leuven Actueel
3 jaar geleden
817 Views
door Leuven Actueel

Zaterdag werd ingebroken in een appartement in de Tiensestraat. De indringers raakten voorbij de centrale toegangsdeur zonder deze te moeten forceren. Vervolgens begaven ze zich naar het appartement op de vierde verdieping waar ze het cilinderslot van de deur afbraken. De flat werd doorzocht. De daders gingen er vandoor met het geld dat ze in het appartement aantroffen.

Zaterdagvoormiddag werd van de afwezigheid van de bewoner gebruik gemaakt om in te breken in diens appartement in de Hugo Verriestlaan in Kessel-Lo. Toen de bewoner thuis kwam, kon hij niet meer naar binnen. Er kwam een slotenmaker aan te pas om de deur te openen. Het cilinderslot bleek te zijn afgebroken. De volledige woning werd doorzocht. De buit bestond uit cash geld en enkele juwelen.

Onbekenden probeerden vrijdagavond in te breken in een appartement in de Bogaardenstraat. In het gebouw verblijven voornamelijk studenten en de meesten waren naar huis. Eén van de bewoners die toch nog aanwezig was, werd opgeschrikt door verdachte geluiden en begon lawaai te maken om duidelijk te maken dat er wel degelijk iemand in het gebouw was. Toen hij een tijdje later een kijkje ging nemen, stelde hij vast dat aan een van de deuren braakschade was. De daders waren echter niet binnen geraakt en zijn er wellicht vandoor gegaan toen ze hoorden dat er toch bewoners in het gebouw aanwezig waren.

Bron: Politie Leuven

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel