LEUVEN: Openingsweekend nieuwe MINI Store Van Avondt

Groot feest bij MINI Van Avondt dit weekend want de nieuwe store is een feit. Zaterdag en zondag kan u genieten van een totaalervaring in de MINI Store Van Avondt tijdens het openingsweekend. “Een bezoek aan de MINI Van Avondt-planet is een hele belevenis”, voorspelt Merel Bruggemans, senior ambassador voor MINI.

MINI is een wereld apart en dat weten ze maar al te goed bij garage Van Avondt op de Brusselsesteenweg in Herent. Tot voor kort stonden de tot de verbeelding sprekende modellen van MINI naast hun grotere broers van BMW maar concessiehouder Van Avondt besloot om het populaire merk een eigen garage cadeau te doen. Die splinternieuwe MINI Store Van Avondt bevindt zich op amper 100 meter van de BMW-garage en opent dit weekend feestelijk de deuren.

“Op 15 en 16 februari organiseren we een openingsweekend voor de nieuwe MINI Store”, zegt Merel Bruggemans, senior ambassador voor MINI. “Op die manier zetten we 2014 dus goed in bij MINI. De eigen store komt er omdat het aantal modellen van MINI is toegenomen. In het begin was er enkel de Hatch –de MINI original zeg maar- maar ondertussen mochten we ook de Cabrio, de Clubman, de Countryman, de Paceman, de Roadster, de Coupé en de Clubvan verwelkomen bij MINI. Een heel mooi gamma dat een heel mooie toonzaal verdient.”

En het is inderdaad een mooie toonzaal geworden, een MINI-planet als het ware waar je niet enkel blitse wagens kan bewonderen maar ook accessoires en lifestyle-producten kan vinden. “De nieuwe MINI Store Van Avondt telt twee verdiepingen”, vult Marjolein Baumans, junior ambassador bij MINI, aan. “Een bezoek aan de store is een totaalbelevenis en dat zullen de bezoekers merken tijdens het openingsweekend. Iedereen is welkom om op MINI-ontdekking te gaan. Er komt onder meer een make-up artieste langs en de bezoekers kunnen ook genieten van airbrush. Kortom, veel activiteiten in de MINI-planet waar de mensen een warm en persoonlijk onthaal wacht dit weekend.”

Nog dit: de trotse bezitters van een MINI kunnen op 15 en 16 februari langsgaan bij De Wasstraat, gelegen tussen BMW Van Avondt en de MINI Store Van Avondt, om gratis hun wagen te laten wassen. De bon kan je afprinten op www.dewasstraat.be.

Openingsweekend Mini Store Van Avondt, 15 feb: van 10 tot 17 uur, 16 feb: van 12 tot 17 uur, www.mini.be, vanavondt.mini.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel