LEUVEN: Onze huisfotograaf geselecteerd in expo over gelijkheid

Curieus Vlaams-Brabant lanceerde in het najaar een grote fotowedstrijd rond Gelijkheid en ontving bijna 150 inzendingen. Onder hen onze huisfotograaf Joël Hoylaerts.

Curieus daagde zowel amateurfotografen als professionele fotografen uit op pad te gaan en gelijkheid in beeld te brengen. Omdat gelijkheid, vrijheid, verbondenheid en diversiteit onze hoogste waarden zijn als progressieve vereniging. Omdat gelijkheid werkt. Omdat gelijkheid als thema inspireert. Vragen stelt. Confronteert. Uitdaagt… Omdat we ons nooit zullen neerleggen bij ongelijkheid. Onze samenleving wordt sterker als we op gelijke voet leven met elkaar.

Voormalig Leuvens Stadsfotograaf Marco Mertens en topfotografen Lieven Dirckx en Marilyn Desmet, bijgestaan door gemeenteraadsleden en cultuurliefhebbers Saïd El Khadraoui en Mieke Wellens, selecteerden de  beste werken voor een verbluffende tentoonstelling.

Nog tot en met 30 maart maart zijn de geselecteerde foto’s te bezichtigen in de ondergrondse fietsenstalling van het Rector De Somerplein, op zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 8u tot 24u. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 20u. Toegang is gratis.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel