LEUVEN: OHL verkwist twee punten tegen Eupen

OHL liet thuis twee punten liggen tegen KAS Eupen. De Engelsman Bostock bracht een prachtig doelpunt aan, maar doelman Bailly verknalde de mooie uitgangspositie na de koffie. Hij miskeek zich op een vrije trap van Garcia. Ondanks een spannend slot verdeelden beide ploegen de punten onder elkaar.

Na vier minuten kopte Rossini tegen de deklat na een hoekschop van Bostock. Bezoeker Garcia reageerde door een meter naast doel af te werken. Bostock vond het tijd om te reageren, hij omspeelde van ver de verraste doelman Van Crombrugge. Op het halfuur verdubbelde Bostock bijna de Leuvense voorsprong. De vrijschop van de Engelsman deed het zijnet trillen. Taulemesse had de gelijkmaker voor het binnen leggen, Bailly verkleinde de hoek waardoor de aanvaller naast besloot.

Op het uur probeerde de net ingevallen Brouckaert het van dichtbij, zijn schot ging via een Eupens been in hoekschop. Met de zeventigste minuut in aantocht verkeek Bailly zich op een vrijschop van Garcia, 1-1. De komende twee matchen zal in een dubbele confrontatie met SK Lierse uitgemaakt worden wie recht heeft op topklasse.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel