LEUVEN: OHL in eigen huis tegen Aalst

OHL hoopt vanavond drie punten te pakken tegen Eendracht Aalst. De Leuvenaars hebben een betere periode achter de rug en willen die in Den Dreef bekronen met een zege.

Bron: www.ohl.be

Niet onbelangrijk, want ook concurrent STVV is goed bezig. Ivan Leko is alvast tevreden dat zijn ploeg relatief goed speelt op verplaatsing maar benadrukt dat OHL ook in eigen huis zijn eigen spel moet spelen om de broodnodige punten te sprokkelen. Leko wil ook dat er efficiënter wordt gespeeld. “Ook Eendracht Aalst beschikt over een goed elftal en speelt de laatste weken goed voetbal. Net zoals bij ons bleef ook bij hen het resultaat wat uit. Het is zeker een ploeg die het de andere ploegen moeilijk kan maken.  We zullen hen geconcentreerd moeten opvangen.”

Selectie

Kenny Van Hoevelen, David Vandenbroeck, Romain Reynaud, Kenneth Van Goethem, Ben Yagan, Abdul-Yakuni Iddi, Yohan Croizet, Alessandro Cerigioni, Dion Cools, Thomas Azevedo, John Bostock, Simon Bracke, Ibrahim Somé, Matthias Trenson, Nick Gillekens, Senne Vits, Jovan Kostovski, Nicolas Delporte en Logan Bailly.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel