LEUVEN: OHL, de wedstrijd van de laatste kans voor Ronny Van Geneugden?

OHL staat voor dé uitdaging van het seizoen, tot op heden dan toch. Zaterdagavond neemt de Leuvense eersteklasser het op tegen Lierse. In eigen huis moet er absoluut gewonnen worden om de kelder van de Jupiler Pro League te vermijden. En om de kop van trainer Ronny Van Geneugden te redden…

Zaterdagavond, 20 uur, Den Dreef, 3 punten. Dat is kort samengevat de essentie voor de spelers van OHL dit weekend. De Leuvense eersteklasser staat momenteel op de 13e plaats met 11 punten. Lees: op de rand van de afgrond want achtervolgers Waasland-Beveren en KV Oostende staan op 9 punten. Tegenstander nu zaterdag is SK Lierse dat 12e staat met 14 punten uit 14 wedstrijden. Er moet dus absoluut gewonnen worden in Den Dreef. Enerzijds om niet naar de kelder van eerste klasse te zakken maar anderzijds ook om de kop van coach Ronny Van Geneugden te redden.

C4

Op de Leuvense straten wordt nu al gefluisterd dat de C4 van Van Geneugden klaar ligt als OHL dit weekend verliest van Lierse. Boze tongen beweren bovendien dat de spelers hun vertrouwen hebben verloren in Ronny Van Geneugden, op publiekslieveling Bjorn Ruytinx na dan. Of dat waar is, weten we niet maar wat we wel weten is dat er na de wedstrijd tegen SK Lierse een evaluatie van de trainer en het team op het programma staat.

Conclusie: OHL moet winnen van SK Lierse. En het is aan de spelers om de prestatie op de mat te leggen, net zoals het aan de trainer is om de spelers te motiveren om voluit voor winst te gaan. We twijfelen er niet aan dat Ronny Van Geneugden en zijn team de OHL-spionkop dit weekend niet teleur willen stellen. Niet teleur kunnen stellen, is dan weer wat anders. (BMK)

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel