LEUVEN: N-VA zet Leuvenaars met Vlaamse Leeuw in de bloemen

11 juli vandaag en dat is voor N-VA reden genoeg om te feesten. “De Vlaamse nationale feestdag en de dag dat de Vlamingen 712 jaar geleden de Franse koning versloegen staat voor de deur. N-VA Leuven maakt er een volksfeest van”, klinkt het.

“Wie op 11 juli een Vlaamse Leeuw buiten hangt, zetten we in de bloemen. Eén van onze N-VA mandatarissen komt een zonnebloem afgeven als bedankje om mee de Vlaamse feestdag te vieren”, zeggen Bart Huybrechts en Lorin Parys van N-VA Leuven. “Wie zeker wilt zijn van bloemen, zet zijn foto van de Vlaamse Leeuw best even op de facebookpagina van N-VA Leuven en laat het ons weten per e-mail leuven@n-va.be.”

“En we nodigen vandaag ook iedereen uit op een barbecue in de Zoete Waters in Oud-Heverlee”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Lorin Parys. “Het is onze manier om de Leuvenaar te bedanken dat hij of zij ons op 25 mei de grootste partij in Leuven heeft gemaakt. Dat is een historisch resultaat waar best op geklonken mag worden. Gemeenteraadsleden Renate Hufkens en Karen Van Herck – die elk en samen met de hele ploeg een stevig resultaat hebben neergezet – nodigen mee uit.” Vooraf inschrijven is wel nodig en voor meer informatie zie op de website www.n-va.be/leuven. Om gewoon te komen klinken, is geen inschrijving nodig.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel