LEUVEN: Leuven Handelt! lanceert cadeaucheque

Leuven Handelt! pakt uit met een nieuwigheid: Cadeaubon Leuven. De bon, ter waarde van 10 euro, kan gebruikt worden bij 130 Leuvense handelaars en is te koop op drie locaties in de stad. “In steden zoals Gent, Kortrijk en Sint-Niklaas is de cadeaubon een groot succes. Leuven mag aan dat rijtje worden toegevoegd. Je kan er ongeveer alles mee kopen, van kleding tot zelfs deuren en ramen”, zegt Marc Van de Velde van Leuven Handelt!

Concreet gaat het om een bon ter waarde van 10 euro. Marc Van de Velde, voorzitter van Leuven Handelt! geeft meer uitleg. “Met Cadeaubon Leuven kan je terecht bij 130 handelaars in Leuven. Uiteraard kan je meerdere bonnen cadeau doen aan iemand. Op die manier bepaal je zelf de waarde van het cadeau, maar de gelukkige in kwestie kan de bonnen wel uitgeven in verschillende winkels. Het aanbod is dan ook erg groot. Je kan kleding kopen, maar ook voeding. Zelfs deuren en ramen staan op de lijst van handelaars die deelnemen aan het systeem.”

Leuven Handelt! ging de mosterd voor Cadeaubon Leuven halen in andere steden waar het systeem veel succes kent. “Dat klopt”, zegt Marc Van de Velde. “In Gent, Kortrijk en Sint-Niklaas is de cadeaubon een groot succes. Leuven kan niet achterop blijven natuurlijk. Er is veel enthousiasme bij de Leuvense handelaars. De cadeaubon is ook het perfecte cadeau als je niet goed weet wat te kopen.” 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel