LEUVEN: Klant van Autostad wint aankoopbedrag wagen terug

Deze week vond de prijsuitreiking van de Crazy Weeks plaats bij Autostad Leuven en Haasrode. Klanten die van 01/01/2014 tot 01/02/2014 een nieuwe of tweedehands auto kochten, konden deelnemen. Deelname was simpel: raden hoeveel snoepjes er in een bokaal zaten en een schiftingsvraag oplossen die de doorslag zou geven in geval van ex aequo. De hoofdprijs? Het aankoopbedrag van de aangekochte wagen, tot een maximumbedrag van 15.000 euro. De ‘lucky one’ van de avond was Kristel Borremans uit Steenokkerzeel. 

Deze dame had niet alleen het exacte aantal snoepjes in de bokaal geraden, het aankoopbedrag van haar Opel Astra was ook nog eens op de kop 15.000 euro. De overgelukkige winnares kon haar ogen en oren dan ook niet geloven toen haar naam werd afgeroepen. “Ik stond te trillen op mijn benen. We zijn aan het verbouwen dus het geld is meer dan welkom”, aldus Kristel.

Autostad Groep is met zijn vestigingen Autostad Leuven en Autostad Haasrode een vaste waarde in de Leuvense autosector. Autostad Groep is officieel merkverdeler van maar liefst 7 merken. Voor de merken Opel, Chevrolet, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Citroën, bedrijfswagens en tweedehandswagens bent u bij Autostad Groep aan het juiste adres.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel