LEUVEN: Jeugdkamp combineert muziek met straatkunst en sport

Van maandag 14 april tot vrijdag 18 april kunnen Leuvense kinderen en jongeren vertoeven in een wereld vol muziek, woordkunst, street art en sport; het Full Flavour Muziekkamp in Kessel-Lo.

Het kamp biedt een gevarieerd programma op het ritme van de deelnemers. Zo zijn er dagelijks individuele instrumentlessen bas, gitaar, drum en zang voor zowel de absolute beginner als de meer gevorderde muzikant. Daarnaast zijn er ateliers rond woord, graffiti- en stencilkunst, rappen en deejayen. Samen muziek maken is pure fun. Jamsessies in de hiphop- en rockateliers worden ingezet om de magie van het samenspel in de verf te zetten. Sport- en spelactiviteiten zorgen ervoor dat de kinderen en jongeren zich op alle vlakken kunnen uitleven en amuseren. Een team van ervaren en inspirerende artiesten, animatoren en jeugdwerkers staat klaar om het muzikale virus door te geven.

Als herinnering aan dit avontuur gaan de deelnemers naar huis met een zelfontworpen t-shirt. De kers op de taart is een optreden van de kampgangers tijdens het leerlingenconcert van Full Flavour op zaterdag 26 april. De organisatie van het kamp is in handen van de Leuvense jongerencultuurorganisaties Full Flavour, Urban Woorden en Sojo. Dit kamp vormt voor Sojo het startpunt van een artistiek jongerenproject rond muziek, geluid en straatkunst. Het kamp vindt plaats in de lokalen van jeugdhuis de Zoenk en Chiro Hekeko, Overwinningsstraat 96, 3010 Kessel-Lo. Het programma en de praktische informatie zijn terug te vinden op www.fullflavour.be.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel