LEUVEN: Inbrekers geïnteresseerd in laptops

Inbrekers hebben minstens op zes plaatsen in Leuven ingebroken het voorbije weekend. Ze hadden het voornamelijk voorzien op laptops en andere elektronica, de politie onderzoekt de inbraken.

Zondagochtend werd een inbraak in een woning in de Crabeelsweg in Wilsele vastgesteld. Een raam van het huis stond open. De kasten waren allen doorzocht. De juiste omvang van de buit is niet gekend. Onbekenden braken het voorbije weekend binnen in een woning in de Oudebaan. De slotvaste garagepoort werd geforceerd en de woning werd doorzocht. De indringers gingen er vandoor met een laptop. Dieven braken zaterdagavond binnen in een woning in de Leming in Kessel-Lo. Een buurvrouw hoorde het inbraakalarm en belde de politie. De indringers bleken te zijn binnen gekomen door een ruit uit het raam te verwijderen. Enkele kamers op het gelijkvloers werden doorzocht. De inhoud van de kasten lag verspreid over de vloer. Of er iets werd gestolen is onbekend.

Zaterdagavond werd vastgesteld dat er was ingebroken in de studentenflat in de Vaarstraat. De flat bevindt zich op het gelijkvloers. De indringer kwam binnen door een raam aan de zijkant dat op kiepstand stond. Onder meer de laptop van de bewoner werd gestolen. Zaterdag werd vastgesteld dat er was ingebroken in een woning in de Acht-Meistraat in Wijgmaal. Het schuifraam aan de achterzijde van de woning werd geforceerd wellicht door gebruik te maken van een koevoet. De gehele woning werd doorzocht. De buit bestond onder meer uit een aantal juwelen. Vrijdagavond werd ingebroken in een woning in de Bergstraat in Kessel-Lo. Een raam aan de achterzijde van het huis werd op onbekende wijze geforceerd. Verschillende kamers werden doorzocht. De indringers gingen er onder meer met een gsm en iPod vandoor. Bron: Politie Leuven

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel