LEUVEN: Herman Vermeulen blijft hoofdcoach OHL tot einde seizoen

Geen De Boeck, geen Leekens, geen Ferreira…niemand minder dan Herman Vermeulen, tot voor kort hulptrainer bij OHL, neemt de honneurs waar als T1 tot het einde van het seizoen.

Heel wat bekende namen circuleerden op Den Dreef om de ontslagen Ronny Van Geneugden op te volgen als hoofdcoach van OHL maar uiteindelijk is er geen sprake van Glen De Boeck of Georges Leekens. Het bestuur heeft beslist om interim coach Herman Vermeulen aan te stellen als T1 tot het einde van het seizoen. Het OHL-bestuur heeft naar eigen zeggen veel vertrouwen in Vermeulen en meent dat hij de juiste man is om de Leuvense club in eerste klasse te houden. Herman Vermeulen boekte afgelopen zaterdag een overwinning tegen Zulte Waregem. Drie broodnodige punten die OHL op de goede weg moeten zetten voor de volgende wedstrijden. OHL speelde goed en won verdiend. 

Wellicht heeft de aanpak van de 59-jarige Vermeulen indruk gemaakt op het bestuur. Anderzijds zou het natuurlijk ook kunnen dat Leekens of een andere grote naam te hoge financiële eisen stelde om aan de slag te gaan bij OHL. Los van dat gegeven nam Vermeulen alleszins een goede start met een thuisoverwinning tegen de club van Gouden Schoen Thorgan Hazard. “Het bestuur is ervan overtuigd dat operatie redding onder leiding van Herman Vermeulen tot een goed einde zal gebracht worden. Herman is verheugd dat hij met onze fantastische aanhang over een bijkomende troef beschikt om het behoud te realiseren”, aldus OHL in een persmededeling.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel