LEUVEN: heeft een handelscoach

Vanaf vandaag is Tine Vandeweerd actief als Leuvense handelscoach. Het doel van haar functie is onder meer evenementen te organiseren ten voordele van de Leuvense handel en nauwe contacten te onderhouden van de handelaars om nog beter tegemoet te kunnen komen aan hun wensen.

“Binnen Leuven Handelt! wordt er al lang gesproken over de noodzaak van een handelscoach in Leuven,” zegt voorzitter Marc Van de Velde. “We denken immers dat er meer georganiseerd kan worden dan wat we nu doen om Leuven als handelsstad nog beter op de kaart te zetten. We hebben Tine dan ook aangeworven om precies dat te doen: nieuwe initiatieven ontwikkelen, bestaande zo mogelijk nog verbeteren en nauwere contacten te onderhouden met de handelaars.”
 
Na een selectieprocedure kwam Tine Vandeweerd als eerste uit de bus. Ze heeft een master in de politieke wetenschappen  (KUL), was enkele jaren actief in de Leuvense horeca, was binnen Technopolis in Mechelen verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en partnerships en is daarnaast ook nog zelfstandig feest- en projectplanner.
 
Tine kijkt alvast met veel enthousiasme naar haar nieuwe opdracht uit. “Ik hou geweldig veel van het leven in deze stad en wil er alles aan doen om er nog meer leven en pit in te brengen. Er liggen volgens mij nog heel veel mogelijkheden voor het grijpen en ik kijk nu al uit naar de input die ik van de handelaars zal krijgen. Ik ben van plan ze binnenkort allemaal te bezoeken om te horen wat er bij hen leeft en welke ideeën zij zoal hebben. Ik hoop dat ik enkele van die ideeën ook zal kunnen verwezenlijken.”
 
Leuven Handelt! is de vereniging die is ontstaan uit de fusie van Handelaarsverbond Leuven en MGL. Het doel van de vereniging is Leuven nog beter te positioneren als winkelstad, horecastad en handelsstad.
Meer inlichtingen op www.leuvenhandelt.be <http://www.leuvenhandelt.be> 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel