LEUVEN: Frimout pakt uit met catchy clip

Ninett is de nieuwe single van de Nederlandstalige popband Frimout. Een opgewekt catchy liefdesliedje geschreven door Stef Willems. De single werd meteen opgenomen in de playlist van Radio 2 en talloze lokale radio’s.

Topproducer Steve Willaert zorgde er bovendien voor dat dit de derde Radio 2-hit op een rij werd voor Frimout. Nu is er ook een nieuwe verrassende en humoristische clip waarvoor de band Leen Dendievel en Lynn Van Royen, twee gerenommeerde actrices, strikte.

“Ik heb Ninett vorige zomer tijdens mijn vakantie in IJsland gecomponeerd. Na een ontmoeting met een bijzonder frisse verschijning in Reykjavik rolde het nummer op een zomerse middag uit mijn gitaar. Het is een mix van fantasie en waargebeurde feiten, maar ik kan wel vertellen dat Ninett de single gehoord heeft en het ‘de mooiste verrassing van haar leven vond’”, aldus de fiere frontman Stef Willems.

Een onwaarschijnlijke liefdesstory

De hoofdrol in de clip is weggelegd voor Leen Dendievel. Ze speelt Ninett, een vrolijke meid die niet enkel het hoofd van frontman Stef Willems op hol brengt. Ook de knappe Lynn Van Royen bezwijkt voor Ninetts charme. Hoe die onwaarschijnlijke liefdesstory afloopt, moet u zelf maar ontdekken op de site: www.frimout-band.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel