LEUVEN: Feestje bouwen met Radio Modern op 10 oktober

Juich en maak een vreugdedansje, want Radio Modern komt terug naar Het Depot!

Apollo Swing, uw danswonder van de avond, zal u in geen tijd de basics van de Lindy Hop en Swing onderwijzen zodat u helemaal opgewarmd bent voor Long John and his Ballroom Kings.

Deze heren komen helemaal uit Berlijn om u te voorzien van de crème de la crème van de na-oorlogse swing in een jazzy jasje. 
Om alles in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat u niets tekort komt, dient charmeur King B zich aan als uw persoonlijke gastheer voor vanavond. VJ Chris Barrow laat de zaal ontploffen met krakende plaatjes die evenzeer een plezier zijn voor het oog, want u ziet de helden van weleer herleven op groot scherm.

U kan niet meer zo lang wachten om uw beste jurk/pak en dito dansmoves uit de kast te halen? Geen zorgen, want tijdens deBeleuvenissen kan u op de Vismarkt terecht voor allerlei varianten van de Radio Modern feesten. Zo is er op 18 juli Radio Tropical, waar u zich op de zonovergoten kust van Hawaii zult wanen. Op 25 juli neemt Radio Modern je mee naar een sexy sixties club met Radio A Go Go en op 8 augustus krijgt u een good old Radio Modern feest voorgeschoteld. 

PRAKTISCH

Het Depot | Martelarenplein 12
20.00 u | €16 –  €19
Cultuurkaart KULeuven: €14 – €16

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel