LEUVEN: Eva De Roovere stelt vanavond CD voor in Het Depot

Vanavond stelt Eva De Roovere haar vierde solo-album voor in Het Depot. Haar CD-voorstelling in de AB toonde dat ze groot is in iets kleins, volgens De Morgen. Dat belooft!

Eva De Roovere is, sinds ze in 2006 aan haar solocarrière begon, een vaste waarde binnen het Vlaamse muzieklanschap geworden. Na haar albums ‘De Jager’ (met de hit ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’ met Diggy Dex), ‘Over & Weer’ en ‘Mijn Huis’ vond ze het tijd voor nieuwe nummers op een nieuw album.

Met ‘Viert‘ heeft Eva De Roovere haar vierde solo cd uit. Deze wil ze graag aan u voorstellen en daarvoor brengt ze een fijn gezelschap muzikanten mee in de vorm van The Whodads.

The Whodads, vervaardigd uit het beste Fender-metaal, Tijuanakoper en afgesleten Hammond-hout brengen al twintig Gentse Feesten lang hulde aan de parels uit de surf, mambo, latin, jazz, … De lijst muzikanten o.l.v Steven Janssens (gitarist bij oa Mark Lanegan) leest als een who’s who in de Belgische muziekwereld: topmuzikanten zoals o.a. Daan, Trixie Whitley, Ozark Henry, Lady Linn.
Feest in stijl en kostuum gegarandeerd met hen op het podium. Naast nieuwe nummers mag u vanavond uiteraard ook een mooi overzicht verwachten uit het oudere werk.

PRAKTISCH

Het Depot BOX | Martelarenplein 12, Leuven
20u | €16 – €19
Cultuurkaart KU Leuven: €14 – €16

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel