LEUVEN: Diefstal uit verschillende voertuigen in Kessel-Lo

De politie is een onderzoek begonnen naar enkele inbraken in wagens in Kessel-Lo.

Bron: Politie

In de Guldensporenlaan in Kessel-Lo werd ingebroken in een geparkeerd voertuig. De eigenaar trof zijn auto dinsdagochtend aan met ingeslagen zijruit. Een laptop en een fototoestel waren uit de wagen verdwenen.

In de Ploegstaart in Kessel-Lo werd ingebroken in een geparkeerd voertuig. De bestuurder trof zijn wagen dinsdagmorgen aan met ingeslagen achterruit. De ingebouwde gps was verdwenen. Ook een leren jas die in de auto lag, was weg.

Op de Trolieberg in Kessel-Lo werd ingebroken in een geparkeerd voertuig dat op een private oprit stond. De eigenaar trof zijn auto dinsdagochtend aan met een kapotte ruit. Het passagiersruitje vooraan van de wagen werd stukgeslagen. Het voertuig werd doorzocht, maar er was niets verdwenen.

In Lobergenbos in Kessel-Lo werd ingebroken in een geparkeerd voertuig. De eigenaar merkte dinsdagochtend op dat een achterruit aan de rechterzijkant van de auto was stukgeslagen. De auto werd doorzocht. Een geldbeugel die in het voertuig lag, was verdwenen. Lobergenbos betreft een zijstraat van de Trolieberg.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel